Effect of Inoculation with Probiotics and Ageing Time on Selected Functional Properties and Oxidation of Proteins in Dry-Cured Pork Loins - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of Inoculation with Probiotics and Ageing Time on Selected Functional Properties and Oxidation of Proteins in Dry-Cured Pork Loins

Abstrakt

Cytowania

  • 8

    CrossRef

  • 9

    Web of Science

  • 9

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES nr 17, wydanie 4, strony 866 - 876,
ISSN: 1094-2912
ISSN:
1094-2912
Rok wydania:
2014
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1080/10942912.2012.685679
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 0 razy

Meta Tagi