Effect of organic calcium supplements on the technological characteristic and sensory properties of gluten-free bread - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of organic calcium supplements on the technological characteristic and sensory properties of gluten-free bread

Abstrakt

Cytowania

  • 3 9

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 4 5

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY nr 232, wydanie 3, strony 497 - 508,
ISSN: 1438-2377
ISSN:
1438-2377
Rok wydania:
2011
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s00217-010-1421-5
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 25 razy

Meta Tagi