Effect of protein-xanthophylls (PX) concentrate of alfalfa supplementation on physico-chemical properties of turkey breast and thigh muscles during ageing - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of protein-xanthophylls (PX) concentrate of alfalfa supplementation on physico-chemical properties of turkey breast and thigh muscles during ageing

Abstrakt

Cytowania

  • 1 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 8

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  M. Karwowska

    M. Karwowska

  • Zdjęcie użytkownika  J. Stadnik

    J. Stadnik

  • Zdjęcie użytkownika  Z.J. Dolatowski

    Z.J. Dolatowski

  • Zdjęcie użytkownika  E.R. Grela

    E.R. Grela

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MEAT SCIENCE nr 86, wydanie 2, strony 486 - 490,
ISSN: 0309-1740
ISSN:
03091740
Rok wydania:
2010
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.meatsci.2010.05.040
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 55 razy

Meta Tagi