Effect of Water Content in Extraction Mixture on the Pressurized Liquid Extraction Efficiency—Stability of Quercetin 4′-Glucoside During Extraction from Onions - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of Water Content in Extraction Mixture on the Pressurized Liquid Extraction Efficiency—Stability of Quercetin 4′-Glucoside During Extraction from Onions

Abstrakt

Cytowania

  • 1 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 2

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL nr 99, wydanie 3, strony 744 - 749,
ISSN: 1060-3271
ISSN:
1060-3271
Rok wydania:
2016
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.5740/jaoacint.16-0019
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 55 razy

Meta Tagi