Effectiveness of E-Beam Radiation against Saccharomyces cerevisiae, Brettanomyces bruxellensis, and Wild Yeast and Their Influence on Wine Quality - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effectiveness of E-Beam Radiation against Saccharomyces cerevisiae, Brettanomyces bruxellensis, and Wild Yeast and Their Influence on Wine Quality

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MOLECULES nr 28, wydanie 12,
ISSN: 1420-3049
ISSN:
1420-3049
Rok wydania:
2023
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/molecules28124867
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 0 razy

Meta Tagi