Effects of plant extract antioxidative phenolic compounds on energetic status and viability of Saccharomyces cerevisiae cells undergoing oxidative stress - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effects of plant extract antioxidative phenolic compounds on energetic status and viability of Saccharomyces cerevisiae cells undergoing oxidative stress

Abstrakt

Cytowania

  • 1 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 0

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Michał Wysocki

    Michał Wysocki

  • Zdjęcie użytkownika  Andonis Karachitos

    Andonis Karachitos

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Wojcińska

    Małgorzata Wojcińska

  • Zdjęcie użytkownika  Grzegorz Bartosz

    Grzegorz Bartosz

  • Zdjęcie użytkownika  Irena Matławska

    Irena Matławska

  • Zdjęcie użytkownika  Hanna Kmita

    Hanna Kmita

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Journal of Functional Foods nr 16, strony 364 - 377,
ISSN: 1756-4646
ISSN:
17564646
Rok wydania:
2015
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.jff.2015.04.046
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 45 razy

Meta Tagi