Enriching novel dark chocolate with Bacillus coagulans as a way to provide beneficial nutrients - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Enriching novel dark chocolate with Bacillus coagulans as a way to provide beneficial nutrients

Abstrakt

Cytowania

  • 3 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 1

    Scopus

Autorzy (8)

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Kobus-Cisowska

    Joanna Kobus-Cisowska

  • Zdjęcie użytkownika  Daria Szymanowska

    Daria Szymanowska

  • Zdjęcie użytkownika  Paulina Maciejewska

    Paulina Maciejewska

  • Zdjęcie użytkownika mgr inż. Oskar Szczepaniak

    Oskar Szczepaniak mgr inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Dominik Kmiecik

    Dominik Kmiecik

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Gramza-Michałowska

    Anna Gramza-Michałowska

  • Zdjęcie użytkownika  Bartosz Kulczyński

    Bartosz Kulczyński

  • Zdjęcie użytkownika  Judyta Cielecka-Piontek

    Judyta Cielecka-Piontek

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food & Function nr 10, wydanie 2, strony 997 - 1006,
ISSN: 2042-6496
ISSN:
2042-6496
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1039/c8fo02099j
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 86 razy

Meta Tagi