Enzymy występujące w mięsie i ich wrażliwość na wysokie ciśnienie - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Enzymy występujące w mięsie i ich wrażliwość na wysokie ciśnienie

Abstrakt

W artykule przeglądowym przedstawiono wpływ wysokiego ciśnienia na aktywność endogennych enzymów występujących w tkance mięśniowej zwierząt stałocieplnych i ryb.

Cytuj jako

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
artykuł w czasopiśmie indeksowanym TR Master Journal List
Opublikowano w:
Medycyna Weterynaryjna nr 65, strony 817 - 0,
ISSN: 0025-8628
Język:
polski
Rok wydania:
2009
Opis bibliograficzny:
Malinowska-Pańczyk E., Kołodziejska I.: Enzymy występujące w mięsie i ich wrażliwość na wysokie ciśnienie// Medycyna Weterynaryjna. -Vol. 65., nr. nr 12 (2009), s.817-0
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 99 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi