Experimental determination of useful resistance value during pasta dough kneading - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Experimental determination of useful resistance value during pasta dough kneading

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 7

    Web of Science

  • 1 1

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Yu Podgornyj

    Yu Podgornyj

  • Zdjęcie użytkownika  T Martynova

    T Martynova

  • Zdjęcie użytkownika  V Skeeba

    V Skeeba

  • Zdjęcie użytkownika  A Kosilov

    A Kosilov

  • Zdjęcie użytkownika  A Chernysheva

    A Chernysheva

  • Zdjęcie użytkownika  P Skeeba

    P Skeeba

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science nr 87,
ISSN: 1755-1307
ISSN:
1755-1307
Rok wydania:
2017
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1088/1755-1315/87/8/082039
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 1 razy

Meta Tagi