Fermentacje w przetwarzaniu mięsa i surowców roślinnych - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Fermentacje w przetwarzaniu mięsa i surowców roślinnych

Abstrakt

W rozdziale przedstawiono charakterystykę fermentowanych produktów mięsnych i rybnych oraz omówiono czynniki wpływające na ich jakość. Przedstawiono procesy zachodzące podczas fermentacyjnego przetwarzania surowców roślinnych. Opisano produkcję kiszonek paszowych.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja monograficzna
Typ:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku o zasięgu krajowym
Tytuł wydania:
Wybrane procesy biotechnologiczne w produkcji żywności i używek strony 73 - 96
Język:
polski
Rok wydania:
2012
Opis bibliograficzny:
Malinowska-Pańczyk E.: Fermentacje w przetwarzaniu mięsa i surowców roślinnych// Wybrane procesy biotechnologiczne w produkcji żywności i używek/ Gdańsk: Wydaw. PG, 2012, s.73-96
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 40 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi