Fermented juices as reducing and capping agents for the biosynthesis of size-defined spherical gold nanoparticles - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Fermented juices as reducing and capping agents for the biosynthesis of size-defined spherical gold nanoparticles

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 3

    Web of Science

  • 3

    Scopus

Cytuj jako

Autorzy (8)

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Dzimitrowicz

    Anna Dzimitrowicz

  • Zdjęcie użytkownika dr hab. inż. Piotr Jamroz

    Piotr Jamroz dr hab. inż.

  • Zdjęcie użytkownika  George diCenzo

    George diCenzo

  • Zdjęcie użytkownika  Wojciech Gil

    Wojciech Gil

  • Zdjęcie użytkownika  Wojciech Bojszczak

    Wojciech Bojszczak

  • Zdjęcie użytkownika  Agata Motyka

    Agata Motyka

  • Zdjęcie użytkownika  Dorota Pogoda

    Dorota Pogoda

  • Zdjęcie użytkownika  Pawel Pohl

    Pawel Pohl

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Journal of Saudi Chemical Society nr 22, wydanie 7, strony 767 - 776,
ISSN: 1319-6103
ISSN:
1319-6103
Rok wydania:
2018
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.jscs.2017.12.008
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 0 razy

Meta Tagi