Food microstructure systems modelling regarding interaction and contact phenomena. - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Food microstructure systems modelling regarding interaction and contact phenomena.

Abstrakt

Przedstawiono wybrane fragmenty teorii modelowania w strukturach rozproszonych mikrostruktury żywności, w których zostały uwzględnione wzajemne oddziaływania cząstek oraz występujące zjawiska kontaktowe. Do oszacowania tych oddziaływań wykorzystano zmodyfikowany przez autora model Buczkowskiego i Kleibera.

Autor (1)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Aktywność konferencyjna
Typ:
publikacja w wydawnictwie zbiorowym recenzowanym (także w materiałach konferencyjnych)
Tytuł wydania:
XIII Internationale Tagung Wissenschaft, Praxis, Didaktik. strony 139 - 143
Język:
angielski
Rok wydania:
2003
Opis bibliograficzny:
Matuszek T.: Food microstructure systems modelling regarding interaction and contact phenomena. // XIII Internationale Tagung Wissenschaft, Praxis, Didaktik./ Bremen: Fachbereich Masch, 2003, s.139-143
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 46 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi