Force-induced structural changes in non-sulfated carrageenan based oligosaccharides – a theoretical study - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Force-induced structural changes in non-sulfated carrageenan based oligosaccharides – a theoretical study

Abstrakt

Cytowania

  • 4

    CrossRef

  • 5

    Web of Science

  • 5

    Scopus

Cytuj jako

Autorzy (3)

  • Zdjęcie użytkownika  A. Brzyska

    A. Brzyska

  • Zdjęcie użytkownika  W. Płaziński

    W. Płaziński

  • Zdjęcie użytkownika  K. Woliński

    K. Woliński

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
SOFT MATTER nr 14, wydanie 30, strony 6264 - 6277,
ISSN: 1744-683X
ISSN:
1744-683X
Rok wydania:
2018
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1039/c8sm00319j
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 3 razy

Meta Tagi