High pressure processing, acidic and osmotic stress increased resistance to aminoglycosides and tetracyclines and the frequency of gene transfer among strains from commercial starter and protective cultures - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

High pressure processing, acidic and osmotic stress increased resistance to aminoglycosides and tetracyclines and the frequency of gene transfer among strains from commercial starter and protective cultures

Abstrakt

Cytowania

  • 8

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 9

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  Wioleta Chajęcka-Wierzchowska

    Wioleta Chajęcka-Wierzchowska

  • Zdjęcie użytkownika  Arkadiusz Zakrzewski

    Arkadiusz Zakrzewski

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Zadernowska

    Anna Zadernowska

  • Zdjęcie użytkownika  Maria Fraqueza

    Maria Fraqueza

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
FOOD MICROBIOLOGY nr 107,
ISSN: 0740-0020
ISSN:
07400020
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.fm.2022.104090
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 34 razy

Meta Tagi