HR-CS FAAS based method for direct determination of total concentrations of Ca, Fe, Mg and Mn in functional apple beverages and evaluation of contributions of the bioaccessible fraction of these elements by in vitro gastrointestinal digestion and chemical fractionation
Abstrakt
Cytowania
-
3
CrossRef
-
0
Web of Science
-
4
Scopus
Autorzy (4)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
MICROCHEMICAL JOURNAL
nr 140,
strony 248 - 255,
ISSN: 0026-265X - ISSN:
- 0026-265X
- Rok wydania:
- 2018
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.microc.2018.04.032
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 83 razy