HR-CS FAAS based method for direct determination of total concentrations of Ca, Fe, Mg and Mn in functional apple beverages and evaluation of contributions of the bioaccessible fraction of these elements by in vitro gastrointestinal digestion and chemical fractionation - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

HR-CS FAAS based method for direct determination of total concentrations of Ca, Fe, Mg and Mn in functional apple beverages and evaluation of contributions of the bioaccessible fraction of these elements by in vitro gastrointestinal digestion and chemical fractionation

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 2

    Web of Science

  • 2

    Scopus

Cytuj jako

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  Pawel Pohl

    Pawel Pohl

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Dzimitrowicz

    Anna Dzimitrowicz

  • Zdjęcie użytkownika dr hab. inż. Piotr Jamroz

    Piotr Jamroz dr hab. inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Krzysztof Greda

    Krzysztof Greda

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MICROCHEMICAL JOURNAL nr 140, strony 248 - 255,
ISSN: 0026-265X
ISSN:
0026-265X
Rok wydania:
2018
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.microc.2018.04.032
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 1 razy

Meta Tagi