Hypoglycaemic, antioxidative and phytochemical evaluation of Cornus mas varieties - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Hypoglycaemic, antioxidative and phytochemical evaluation of Cornus mas varieties

Abstrakt

Cytowania

  • 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 4

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY nr 247, wydanie 1, strony 183 - 191,
ISSN: 1438-2377
ISSN:
1438-2377
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s00217-020-03616-7
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 51 razy

Meta Tagi