Identification and characterization of tetracycline resistance in Lactococcus lactis isolated from Polish raw milk and fermented artisanal products - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Identification and characterization of tetracycline resistance in Lactococcus lactis isolated from Polish raw milk and fermented artisanal products

Abstrakt

Cytowania

  • 2 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 3

    Scopus

Autorzy (5)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY nr 211, strony 134 - 141,
ISSN: 0168-1605
ISSN:
0168-1605
Rok wydania:
2015
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.ijfoodmicro.2015.07.009
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 73 razy

Meta Tagi