Impact of the Cultivation System and Pre-Sprouting of Selected Potato Cultivars on the Physico-Chemical Properties and Enzymatic Activity of Soil in the Conditions of Central-Eastern Poland - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Impact of the Cultivation System and Pre-Sprouting of Selected Potato Cultivars on the Physico-Chemical Properties and Enzymatic Activity of Soil in the Conditions of Central-Eastern Poland

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika Prof. dr hab. Barbara Sawicka

    Barbara Sawicka Prof. dr hab.

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Pszczółkowski

    Piotr Pszczółkowski

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Wójcikowska-Kapusta

    Anna Wójcikowska-Kapusta

  • Zdjęcie użytkownika  Dominika Skiba

    Dominika Skiba

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Barbaś

    Piotr Barbaś

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Agronomy-Basel nr 12, wydanie 9,
ISSN: 2073-4395
ISSN:
2073-4395
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/agronomy12092207
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 10 razy

Meta Tagi