Impact of ultrasounds on physicochemical characteristics of potato tubers - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Impact of ultrasounds on physicochemical characteristics of potato tubers

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika Prof. dr hab. Barbara Sawicka

    Barbara Sawicka Prof. dr hab.

  • Zdjęcie użytkownika  PIOTR PSZCZÓŁKOWSKI

    PIOTR PSZCZÓŁKOWSKI

  • Zdjęcie użytkownika  HONORATA DANILČENKO

    HONORATA DANILČENKO

  • Zdjęcie użytkownika  ELVYRA JARIENE

    ELVYRA JARIENE

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Agronomy Science nr 75, wydanie 1, strony 85 - 104,
ISSN: 2544-4476
ISSN:
2544-4476
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.24326/as.2020.1.7
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 30 razy

Meta Tagi