In vitro fermentation of new modified starch preparations—changes of microstructure and bacterial end-products - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

In vitro fermentation of new modified starch preparations—changes of microstructure and bacterial end-products

Abstrakt

Cytowania

  • 2 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 3

    Scopus

Autorzy (5)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
ENZYME AND MICROBIAL TECHNOLOGY nr 40, wydanie 1, strony 93 - 99,
ISSN: 0141-0229
ISSN:
01410229
Rok wydania:
2006
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.enzmictec.2005.10.039
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 21 razy

Meta Tagi