Influence of sonication on Warner-Bratzler shear force, colour and myoglobin of beef (m. semimembranosus)
Abstrakt
Cytowania
-
1 0 3
CrossRef
-
0
Web of Science
-
1 2 0
Scopus
Autorzy (2)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
nr 233,
wydanie 4,
strony 553 - 559,
ISSN: 1438-2377 - ISSN:
- 1438-2377
- Rok wydania:
- 2011
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s00217-011-1550-5
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 72 razy