Influence of sonication on Warner-Bratzler shear force, colour and myoglobin of beef (m. semimembranosus) - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Influence of sonication on Warner-Bratzler shear force, colour and myoglobin of beef (m. semimembranosus)

Abstrakt

Cytowania

  • 7 5

    CrossRef

  • 7 4

    Web of Science

  • 7 7

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY nr 233, wydanie 4, strony 553 - 559,
ISSN: 1438-2377
ISSN:
1438-2377
Rok wydania:
2011
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s00217-011-1550-5
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 3 razy

Meta Tagi