Influence of stabilizing osmolytes on hen egg white lysozyme fibrillation - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Influence of stabilizing osmolytes on hen egg white lysozyme fibrillation

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
artykuły w czasopismach
Opublikowano w:
JOURNAL OF BIOMOLECULAR STRUCTURE & DYNAMICS strony 1 - 8,
ISSN: 0739-1102
Język:
angielski
Rok wydania:
2021
Opis bibliograficzny:
Wawer J., Kaczkowska E., Karczewski J., Augustin-Nowacka D., Krakowiak J.: Influence of stabilizing osmolytes on hen egg white lysozyme fibrillation// JOURNAL OF BIOMOLECULAR STRUCTURE & DYNAMICS -, (2021), s.1-8
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1080/07391102.2021.1984990
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 3 razy

Meta Tagi