Abstrakt
-
Cytowania
-
1
CrossRef
-
1
Web of Science
-
1
Scopus
Autorzy (5)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- artykuły w czasopismach
- Opublikowano w:
-
JOURNAL OF BIOMOLECULAR STRUCTURE & DYNAMICS
strony 1 - 8,
ISSN: 0739-1102 - Język:
- angielski
- Rok wydania:
- 2021
- Opis bibliograficzny:
- Wawer J., Kaczkowska E., Karczewski J., Augustin-Nowacka D., Krakowiak J.: Influence of stabilizing osmolytes on hen egg white lysozyme fibrillation// JOURNAL OF BIOMOLECULAR STRUCTURE & DYNAMICS -, (2021), s.1-8
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1080/07391102.2021.1984990
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 3 razy