Isolation and some properties of the thermostable beta-galactosidase of Pyrococcus woesei expressed in Escherichia coli - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Isolation and some properties of the thermostable beta-galactosidase of Pyrococcus woesei expressed in Escherichia coli

Abstrakt

Opracowano metodę izolowania oraz zbadano właściwości enzymu otrzymanego ze szczepu Escherichia coli zawierającego gen kodujący termostabilną beta-ga-laktozydazę z Pyrococcus woesei.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
artykuł w czasopiśmie z listy filadelfijskiej
Opublikowano w:
JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY nr 26, strony 49 - 62,
ISSN: 0145-8884
Język:
angielski
Rok wydania:
2002
Opis bibliograficzny:
Synowiecki J., Maciuńska J.: Isolation and some properties of the thermostable beta-galactosidase of Pyrococcus woesei expressed in Escherichia coli// JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY. -Vol. 26., (2002), s.49-62
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 111 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi