Isolation and some properties of the thermostable beta-galactosidase of Pyrococcus woesei expressed in Escherichia coli
Abstrakt
Opracowano metodę izolowania oraz zbadano właściwości enzymu otrzymanego ze szczepu Escherichia coli zawierającego gen kodujący termostabilną beta-ga-laktozydazę z Pyrococcus woesei.
Autorzy (2)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- artykuł w czasopiśmie z listy filadelfijskiej
- Opublikowano w:
-
JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY
nr 26,
strony 49 - 62,
ISSN: 0145-8884 - Język:
- angielski
- Rok wydania:
- 2002
- Opis bibliograficzny:
- Synowiecki J., Maciuńska J.: Isolation and some properties of the thermostable beta-galactosidase of Pyrococcus woesei expressed in Escherichia coli// JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY. -Vol. 26., (2002), s.49-62
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 106 razy