Meat freshness classification using ultra-fast gas chromatography - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Meat freshness classification using ultra-fast gas chromatography

Abstrakt

Meat constitutes an important component of human diet. In order to ensure that it is safe to consume, it is important to be able to determine whether a particular sample is fresh. To this end, an analysis of the headspace of pork, beef, and poultrywas performed over a period of seven days using ultra-fast gas chromatography. Compounds that may possibly be used as indicators of spoilage were identified. Based on the obtained results it was concluded, that it is possible to distinguish between particular meat samples based on the day of analysis, as well as differentiate between different kinds of meat.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Aktywność konferencyjna
Typ:
materiały konferencyjne indeksowane w Web of Science
Tytuł wydania:
12th International Students Conference Modern Analytical Chemistry strony 118 - 121
Język:
angielski
Rok wydania:
2016
Opis bibliograficzny:
Wojnowski W., Majchrzak T., Dymerski T., Namieśnik J..: Meat freshness classification using ultra-fast gas chromatography, W: 12th International Students Conference Modern Analytical Chemistry, 2016, Charles University in Prague, Faculty of Science,.
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 87 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi