Meat Proteins as Dipeptidyl Peptidase IV Inhibitors and Glucose Uptake Stimulating Peptides for the Management of a Type 2 Diabetes Mellitus In Silico Study - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Meat Proteins as Dipeptidyl Peptidase IV Inhibitors and Glucose Uptake Stimulating Peptides for the Management of a Type 2 Diabetes Mellitus In Silico Study

Abstrakt

Cytowania

  • 1 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 6

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  Paulina Kęska

    Paulina Kęska

  • Zdjęcie użytkownika prof. dr hab. Joanna Stadnik

    Joanna Stadnik prof. dr hab.

  • Zdjęcie użytkownika  Olga Bąk

    Olga Bąk

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Borowski

    Piotr Borowski

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Nutrients nr 11, wydanie 10,
ISSN: 2072-6643
ISSN:
2072-6643
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/nu11102537
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 37 razy

Meta Tagi