Modelowanie i ocena właściwości środków smarowych stosowanych w przemyśle spożywczym - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Modelowanie i ocena właściwości środków smarowych stosowanych w przemyśle spożywczym

Abstrakt

Cytowania

  • 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Przemysł Chemiczny nr 1, wydanie 12, strony 226 - 230,
ISSN: 0033-2496
ISSN:
0033-2496
Rok wydania:
2018
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.15199/62.2018.12.39
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 76 razy

Meta Tagi