Natural Gum from Flaxseed By-Product as a Potential Stabilizing and Thickening Agent for Acid Whey Fermented Beverages - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Natural Gum from Flaxseed By-Product as a Potential Stabilizing and Thickening Agent for Acid Whey Fermented Beverages

Abstrakt

Cytowania

  • 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 9

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Łukasz Łopusiewicz

    Łukasz Łopusiewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Izabela Dmytrów

    Izabela Dmytrów

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Mituniewicz-Małek

    Anna Mituniewicz-Małek

  • Zdjęcie użytkownika dr hab. inż. Paweł Kwiatkowski

    Paweł Kwiatkowski dr hab. inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Edward Kowalczyk

    Edward Kowalczyk

  • Zdjęcie użytkownika  Monika Sienkiewicz

    Monika Sienkiewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Emilia Drozłowska

    Emilia Drozłowska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Applied Sciences-Basel nr 12, wydanie 20,
ISSN: 2076-3417
ISSN:
2076-3417
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/app122010281
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 5 razy

Meta Tagi