Nauki o żywieniu w erze postgenomicznej - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Nauki o żywieniu w erze postgenomicznej

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja monograficzna
Typ:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku o zasięgu krajowym
Tytuł wydania:
Chemia Żywności : Biologiczne Właściwości Składników Żywności.Tom 2 strony 47 - 64
Język:
polski
Rok wydania:
2015
Opis bibliograficzny:
Cyprys J., Doraczyńska M., Bartoszek-Pączkowska A.: Nauki o żywieniu w erze postgenomicznej// Chemia Żywności : Biologiczne Właściwości Składników Żywności.Tom 2/ ed. Zdzisław E. Sikorski, Hanna Staroszczyk Warszawa: Wydawnictwo WNT, 2015, s.47-64
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 130 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi