Abstrakt
brak
Autorzy (3)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja monograficzna
- Typ:
- rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku o zasięgu krajowym
- Tytuł wydania:
- Chemia Żywności : Biologiczne Właściwości Składników Żywności.Tom 2 strony 47 - 64
- Język:
- polski
- Rok wydania:
- 2015
- Opis bibliograficzny:
- Cyprys J., Doraczyńska M., Bartoszek-Pączkowska A.: Nauki o żywieniu w erze postgenomicznej// Chemia Żywności : Biologiczne Właściwości Składników Żywności.Tom 2/ ed. Zdzisław E. Sikorski, Hanna Staroszczyk Warszawa: Wydawnictwo WNT, 2015, s.47-64
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 130 razy