Novel Drying Methods for Sustainable Upcycling of Brewers’ Spent Grains as a Plant Protein Source - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Novel Drying Methods for Sustainable Upcycling of Brewers’ Spent Grains as a Plant Protein Source

Abstrakt

Cytowania

  • 3 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 5

    Scopus

Autorzy (8)

  • Zdjęcie użytkownika  Anubhav Pratap

    Anubhav Pratap

  • Zdjęcie użytkownika  Ronit Mandal

    Ronit Mandal

  • Zdjęcie użytkownika  Maryam Shojaei

    Maryam Shojaei

  • Zdjęcie użytkownika  Anika Singh

    Anika Singh

  • Zdjęcie użytkownika  Marta Ligaj

    Marta Ligaj

  • Zdjęcie użytkownika  Jarosław Pawlicz

    Jarosław Pawlicz

  • Zdjęcie użytkownika  Maciej Jarzębski

    Maciej Jarzębski

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Sustainability nr 12, wydanie 9,
ISSN: 2071-1050
ISSN:
2071-1050
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/su12093660
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 42 razy

Meta Tagi