Occurrence and Characteristics of Staphylococcus aureus Isolated from Dairy Products - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Occurrence and Characteristics of Staphylococcus aureus Isolated from Dairy Products

Abstrakt

Cytowania

  • 1 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 7

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  Ewa Szczuka

    Ewa Szczuka

  • Zdjęcie użytkownika  Karolina Porada

    Karolina Porada

  • Zdjęcie użytkownika  Maria Wesołowska

    Maria Wesołowska

  • Zdjęcie użytkownika  Bogusława Łęska

    Bogusława Łęska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MOLECULES nr 27, wydanie 14,
ISSN: 1420-3049
ISSN:
1420-3049
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/molecules27144649
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 33 razy

Meta Tagi