Ochratoxin A, deoxynivalenol, T-2 and HT-2 toxins – occurrence in food and their effect on the human body - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Ochratoxin A, deoxynivalenol, T-2 and HT-2 toxins – occurrence in food and their effect on the human body

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Medycyna Ogólna i Nauki o Zdrowiu
ISSN: 2083-4543
ISSN:
2083-4543
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.26444/monz/135771
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 64 razy

Meta Tagi