Oznaczanie zawartości tokoferoli i tokotrienoli w olejach jadalnych zmodyfikowaną metodą Emmerie Engel`a.
Abstrakt
.
Autorzy (2)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
- Opublikowano w:
-
ROCZNIKI INSTYTUTU PRZEMYSŁU MIĘSNEGO I TŁUSZCZOWEGO
nr 40,
strony 205 - 219,
ISSN: 0138-080X - Język:
- polski
- Rok wydania:
- 2003
- Opis bibliograficzny:
- Winiarska M., Tynek M.: Oznaczanie zawartości tokoferoli i tokotrienoli w olejach jadalnych zmodyfikowaną metodą Emmerie Engel`a.// ROCZNIKI INSTYTUTU PRZEMYSŁU MIĘSNEGO I TŁUSZCZOWEGO. -Vol. 40., (2003), s.205-219
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 209 razy