Oznaczanie zawartości tokoferoli i tokotrienoli w olejach jadalnych zmodyfikowaną metodą Emmerie Engel`a. - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Oznaczanie zawartości tokoferoli i tokotrienoli w olejach jadalnych zmodyfikowaną metodą Emmerie Engel`a.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
Opublikowano w:
ROCZNIKI INSTYTUTU PRZEMYSŁU MIĘSNEGO I TŁUSZCZOWEGO nr 40, strony 205 - 219,
ISSN: 0138-080X
Język:
polski
Rok wydania:
2003
Opis bibliograficzny:
Winiarska M., Tynek M.: Oznaczanie zawartości tokoferoli i tokotrienoli w olejach jadalnych zmodyfikowaną metodą Emmerie Engel`a.// ROCZNIKI INSTYTUTU PRZEMYSŁU MIĘSNEGO I TŁUSZCZOWEGO. -Vol. 40., (2003), s.205-219
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 209 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi