Physico‐chemical and proteolytic changes during cold storage of dry‐cured pork loins with probiotic strains ofLAB - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Physico‐chemical and proteolytic changes during cold storage of dry‐cured pork loins with probiotic strains ofLAB

Abstrakt

Cytowania

  • 1 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 3

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  Paulina Kęska

    Paulina Kęska

  • Zdjęcie użytkownika prof. dr hab. Joanna Stadnik

    Joanna Stadnik prof. dr hab.

  • Zdjęcie użytkownika  Karolina Wójciak

    Karolina Wójciak

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Neffe‐Skocińska

    Katarzyna Neffe‐Skocińska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY nr 55, wydanie 3, strony 1069 - 1079,
ISSN: 0950-5423
ISSN:
0950-5423
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1111/ijfs.14252
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 35 razy

Meta Tagi