Phytochemicals and Antioxidant Activity in Oat-Buckwheat Dough and Cookies with Added Spices or Herbs - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Phytochemicals and Antioxidant Activity in Oat-Buckwheat Dough and Cookies with Added Spices or Herbs

Abstrakt

Cytowania

  • 8

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 1

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MOLECULES nr 26, wydanie 8,
ISSN: 1420-3049
ISSN:
1420-3049
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/molecules26082267
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 20 razy

Meta Tagi