Preparation, characterization and antimicrobial activity of polyvinyl alcohol/gum arabic/chitosan composite films incorporated with black pepper essential oil and ginger essential oil - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Preparation, characterization and antimicrobial activity of polyvinyl alcohol/gum arabic/chitosan composite films incorporated with black pepper essential oil and ginger essential oil

Abstrakt

Cytowania

  • 4 5

    CrossRef

  • 3 9

    Web of Science

  • 3 8

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  Augustine Amalraj

    Augustine Amalraj

  • Zdjęcie użytkownika prof. dr hab. inż. Józef Haponiuk

    Józef Haponiuk prof. dr hab. inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Sabu Thomas

    Sabu Thomas

  • Zdjęcie użytkownika  Sreeraj Gopi

    Sreeraj Gopi

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES nr 151, strony 366 - 375,
ISSN: 0141-8130
ISSN:
0141-8130
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.ijbiomac.2020.02.176
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 2 razy

Meta Tagi