Preparation, composition and properties of fish silage produced with post-coagulation sludge - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Preparation, composition and properties of fish silage produced with post-coagulation sludge

Abstrakt

Post-coagulation sludge was added to fish fydrolyzates (silage). Silage was prepared using whole sprats. Technology of the process has been modified and sulphuric acid was replaced with phosphoric acid. The objective was to evaleuate the quality of produced silage during storage, particulary the changes of peroxide value and amount of free acids in silage fat.

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Cytuj jako

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
artykuł w czasopiśmie wyróżnionym w JCR
Opublikowano w:
Environment Protection Engineering nr 39, strony 39 - 49,
ISSN: 0324-8828
Język:
angielski
Rok wydania:
2013
Opis bibliograficzny:
Tomczak-Wandzel R., Mędrzycka K.: Preparation, composition and properties of fish silage produced with post-coagulation sludge// Environment Protection Engineering. -Vol. 39, iss. 4 (2013), s.39-49
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.5277/epe130404
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 103 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi