Abstrakt
Autor (1)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja monograficzna
- Typ:
- rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
- Tytuł wydania:
- Fermentation: Effects on Food Properties strony 345 - 360
- Język:
- angielski
- Rok wydania:
- 2012
- Opis bibliograficzny:
- Tylingo R.: Process Control in Food Fermentation// Fermentation: Effects on Food Properties/ London: CRC Press, 2012, s.345-360
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 84 razy
Publikacje, które mogą cię zainteresować
Empirical analysis of tree-based classification models for customer churn prediction
- F. E. Usman-Hamza,
- A. O. Balogun,
- S. K. Nasiru
- + 6 autorów
2023