Properties of retrograded and acetylated starch preparations: Part 1. Structure, susceptibility to amylase, and pasting characteristics - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Properties of retrograded and acetylated starch preparations: Part 1. Structure, susceptibility to amylase, and pasting characteristics

Abstrakt

Cytowania

  • 5 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 6 1

    Scopus

Autorzy (3)

  • Zdjęcie użytkownika  Tomasz Zięba

    Tomasz Zięba

  • Zdjęcie użytkownika  Antoni Szumny

    Antoni Szumny

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Kapelko

    Małgorzata Kapelko

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY nr 44, wydanie 5, strony 1314 - 1320,
ISSN: 0023-6438
ISSN:
00236438
Rok wydania:
2011
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.lwt.2010.12.018
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 60 razy

Meta Tagi