Protective Effect of Black Tea Against Ethanol-Induced Oxidative Modifications of Liver Proteins and Lipids - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Protective Effect of Black Tea Against Ethanol-Induced Oxidative Modifications of Liver Proteins and Lipids

Abstrakt

Cytowania

  • 1 6

    CrossRef

  • 1 5

    Web of Science

  • 1 6

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  Wojciech Luczaj

    Wojciech Luczaj

  • Zdjęcie użytkownika  Ewa Siemieniuk

    Ewa Siemieniuk

  • Zdjęcie użytkownika  Wiesława Roszkowska-Jakimiec

    Wiesława Roszkowska-Jakimiec

  • Zdjęcie użytkownika  Elzbieta Skrzydlewska.

    Elzbieta Skrzydlewska.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Journal of Studies on Alcohol and Drugs nr 67, wydanie 4, strony 510 - 518,
ISSN: 0096-882X
ISSN:
0096-882X
Rok wydania:
2006
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.15288/jsa.2006.67.510
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 7 razy

Meta Tagi