Quality and Nutritional/Textural Properties of Durum Wheat Pasta Enriched with Cricket Powder - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Quality and Nutritional/Textural Properties of Durum Wheat Pasta Enriched with Cricket Powder

Abstrakt

Cytowania

  • 1 2 8

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 3 5

    Scopus

Autorzy (5)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Foods nr 8, wydanie 2,
ISSN: 2304-8158
ISSN:
2304-8158
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/foods8020046
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 85 razy

Meta Tagi