Quality of limes juices based on the aroma and antioxidant properties - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Quality of limes juices based on the aroma and antioxidant properties

Abstrakt

Cytowania

4
CrossRef
3
Web of Science
4
Scopus

Martyna Lubinska-Szczygieł, Anna Różańska, Jacek Namieśnik, Tomasz Dymerski, Rajamohamed Shafreen, Moshe Weisz, Aviva Ezra, Shela Gorinstein. (2018). Quality of limes juices based on the aroma and antioxidant properties, 89, 270-279. https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2018.02.005

Autorzy

  • Zdjęcie

    Martyna Lubinska-Szczygieł

  • Zdjęcie

    Anna Różańska

  • Zdjęcie

    Jacek Namieśnik

  • Zdjęcie

    Tomasz Dymerski

  • Zdjęcie

    Rajamohamed Shafreen

  • Zdjęcie

    Moshe Weisz

  • Zdjęcie

    Aviva Ezra

  • Zdjęcie

    Shela Gorinstein

Informacje szczegółowe

Opublikowano w:
Food Control nr 89, strony 270 - 279,
ISSN: 09567135
ISSN:
09567135
Rok wydania:
2018

wyświetlono 7 razy

Meta Tagi