Quantitative determination of titin and nebulin in poultry meat by SDS-PAGE with an internal standard - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Quantitative determination of titin and nebulin in poultry meat by SDS-PAGE with an internal standard

Abstrakt

Cytowania

  • 1 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 5

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MEAT SCIENCE nr 62, wydanie 1, strony 61 - 66,
ISSN: 0309-1740
ISSN:
03091740
Rok wydania:
2002
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/s0309-1740(01)00228-5
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 33 razy

Meta Tagi