Rapid and sensitive determination of acrylamide in potato crisps using reversed-phase direct immersion single drop microextraction-gas chromatography - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Rapid and sensitive determination of acrylamide in potato crisps using reversed-phase direct immersion single drop microextraction-gas chromatography

Abstrakt

Cytowania

  • 2 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 2

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Analytical Methods nr 5, wydanie 5,
ISSN: 1759-9660
ISSN:
1759-9660
Rok wydania:
2013
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1039/c2ay26560e
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 57 razy

Meta Tagi