Recent Applications of 1D GC-MS and 2D GC-MS in Foodomics Studies - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Recent Applications of 1D GC-MS and 2D GC-MS in Foodomics Studies

Abstrakt

Gas chromatography coupled with mass spectrometry and food chemistry have been tightly linked since the 1960s. This setup is also an integral part of the omics studies when it comes to low mass metabolites. Therefore, the marriage of GC-MS and foodomics is obvious. Two-dimensional gas chromatography coupled with mass spectrometry fits perfectly within the latest trends in foodomics, since it is tailored for holistic food analysis. In this article, the authors will focus on the current trends in 1D and 2D GC-MS-based foodomics.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja monograficzna
Typ:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
Język:
angielski
Rok wydania:
2020
Opis bibliograficzny:
Majchrzak T., Kalinowska K., Lubinska-Szczygeł M., Różańska A., Dymerski T., Wardencki W., Namieśnik J.: Recent Applications of 1D GC-MS and 2D GC-MS in Foodomics Studies// Comprehensive Foodomics/ : , 2020, s.1-20
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 65 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi