Abstrakt
Artykuł opisuje nowatorskie i rewolucyjne podejście do wykrywania patogenów w żywności, które polega na zastosowaniu w testach VIDAS specyficznych rekombinowanych białek pochodzących z bakteriofagów.
Autorzy (2)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
- Język:
- polski
- Rok wydania:
- 2011
- Opis bibliograficzny:
- Gąsior A., Holec-Gąsior L.: Rekombinowane białka fagowe - nowe narzędzie do wykrywania patogenów w żywności// Magazyn Przemysłu Mięsnego.. -., nr. nr 9-10 (2011), s.36-38
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 122 razy
Publikacje, które mogą cię zainteresować
Architektura bezpieczeństwa Systemu IIP na poziomie wirtualizacji zasobów
- K. Cabaj,
- G. Kołaczek,
- J. Konorski
- + 4 autorów
2011
Architektura bezpieczeństwa Systemu IIP na poziomie wirtualizacji zasobów
- J. Konorski,
- K. Cabaj,
- P. Pacyna
- + 4 autorów
2012