Rekombinowane białka fagowe - nowe narzędzie do wykrywania patogenów w żywności - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Rekombinowane białka fagowe - nowe narzędzie do wykrywania patogenów w żywności

Abstrakt

Artykuł opisuje nowatorskie i rewolucyjne podejście do wykrywania patogenów w żywności, które polega na zastosowaniu w testach VIDAS specyficznych rekombinowanych białek pochodzących z bakteriofagów.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
Język:
polski
Rok wydania:
2011
Opis bibliograficzny:
Gąsior A., Holec-Gąsior L.: Rekombinowane białka fagowe - nowe narzędzie do wykrywania patogenów w żywności// Magazyn Przemysłu Mięsnego.. -., nr. nr 9-10 (2011), s.36-38
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 36 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi