Relationship of colour with the phytocompounds present in Cornus mas cultivars - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Relationship of colour with the phytocompounds present in Cornus mas cultivars

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 1

    Web of Science

  • 2

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  O. Szczepaniak

    O. Szczepaniak

  • Zdjęcie użytkownika  J. Kobus-Cisowska

    J. Kobus-Cisowska

  • Zdjęcie użytkownika  K. Nowosad

    K. Nowosad

  • Zdjęcie użytkownika  K. Stuper-Szablewska

    K. Stuper-Szablewska

  • Zdjęcie użytkownika  J. Markowska

    J. Markowska

  • Zdjęcie użytkownika  P. Szulc

    P. Szulc

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES nr 24, wydanie 1, strony 400 - 414,
ISSN: 1094-2912
ISSN:
1094-2912
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1080/10942912.2021.1898420
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 2 razy

Meta Tagi