Rootstock effect on physico-chemical properties and content of bioactive compounds of four cultivars Cornelian cherry fruits - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Rootstock effect on physico-chemical properties and content of bioactive compounds of four cultivars Cornelian cherry fruits

Abstrakt

Cytowania

  • 2 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 6

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
SCIENTIA HORTICULTURAE nr 256,
ISSN: 0304-4238
ISSN:
03044238
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.scienta.2019.108588
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 0 razy

Meta Tagi