Sample Preparation in Foodomics: Miniaturized Solid-Phase Extraction - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Sample Preparation in Foodomics: Miniaturized Solid-Phase Extraction

Abstrakt

Analytical chemists face a challenge to bring comprehensive information on a given food and biological sample by using the best available analytical techniques and meet the requirements of sustainable development and green chemistry at the same time. A key objective of this chapter is to review selected literature data on the utilization of solid-phase extraction techniques with special attention to their miniaturized modes in order to assess the safety, quality and nutritional value of foods. The techniques will be discussed in the context of different samples and analytical information which is about to be obtained.

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja monograficzna
Typ:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
Język:
angielski
Rok wydania:
2021
Opis bibliograficzny:
Garwolińska D., Marcinkowska R., Namieśnik J., Hewelt-Belka W.: Sample Preparation in Foodomics: Miniaturized Solid-Phase Extraction// Comprehensive Foodomics.Vol.2/ : , 2021, s.556-580
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/b978-0-08-100596-5.22806-0
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 110 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi