Selected nutrients determining the quality of different cuts of organic and conventional pork - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Selected nutrients determining the quality of different cuts of organic and conventional pork

Abstrakt

Cytowania

  • 1 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 1

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Karolina Wójciak

    Karolina Wójciak

  • Zdjęcie użytkownika  Michał Halagarda

    Michał Halagarda

  • Zdjęcie użytkownika  null Sascha

    null Sascha

  • Zdjęcie użytkownika  Paulina Kęska

    Paulina Kęska

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Latoch

    Agnieszka Latoch

  • Zdjęcie użytkownika prof. dr hab. Joanna Stadnik

    Joanna Stadnik prof. dr hab.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY nr 247, wydanie 6, strony 1389 - 1400,
ISSN: 1438-2377
ISSN:
1438-2377
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s00217-021-03716-y
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 79 razy

Meta Tagi