Abstrakt
Rozdział opisuje podstawowe zagadnienia reologii w przemyśle spożywczym.
Autor (1)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja monograficzna
- Typ:
- rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku o zasięgu krajowym
- Tytuł wydania:
- Chemia żywności. Biologiczne właściwości składników żywności. - Tom: 2 strony 1 - 22
- Język:
- polski
- Rok wydania:
- 2015
- Opis bibliograficzny:
- Tylingo R.: Składniki wpływające na reologiczne cechy żywności.// Chemia żywności. Biologiczne właściwości składników żywności. - Tom: 2/ ed. Zdzisław E. Sikorski, Hanna Staroszczyk Warszawa: WNT, 2015, s.1-22
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 244 razy