Składniki wpływające na reologiczne cechy żywności. - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Składniki wpływające na reologiczne cechy żywności.

Abstrakt

Rozdział opisuje podstawowe zagadnienia reologii w przemyśle spożywczym.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja monograficzna
Typ:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku o zasięgu krajowym
Tytuł wydania:
Chemia żywności. Biologiczne właściwości składników żywności. - Tom: 2 strony 1 - 22
Język:
polski
Rok wydania:
2015
Opis bibliograficzny:
Tylingo R.: Składniki wpływające na reologiczne cechy żywności.// Chemia żywności. Biologiczne właściwości składników żywności. - Tom: 2/ ed. Zdzisław E. Sikorski, Hanna Staroszczyk Warszawa: WNT, 2015, s.1-22
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 244 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi